20%*

Aanbieding op het fermacell®-gamma

*Enkel geldig met de klantenkaart van Ecobati. Zonder de kaart krijgt u een korting van 15%.

*Promotie geldig tot 30 juni 2021.

Door de materiaaleigenschappen van fermacell® gipsvezelplaten en de snelle verwerking hiervan, versterkt fermacell® de voordelen van hout als bouwmateriaal.

Daarnaast bieden ze ook talrijke kwaliteitsvolle eigenschappen.

De fermacell® gipsvezelplaten kunnen universeel worden toegepast als brandwerende en vochtbestendige constructieplaten.

Deze platen zijn bijzonder stabiel en belastbaar dankzij het speciale fabricageproces, waarbij gerecycleerde papiervezels onder hoge druk met gips en water worden samengeperst. 
Dankzij hun hoge stabiliteit kunnen fermacell® gipsvezelplaten zowel dragend als winddrukkend worden ingezet of worden toegepast voor de afwerking van binnenwanden en horizontale of schuine plafonds.

Diverse studies hebben de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen van fermacell® gipsvezelplaten aangetoond.

Enkellaagse constructies met fermacell® gipsvezelplaten bereiken al betere geluidsisolatiewaarden dan bijvoorbeeld dubbellaagse houtplaatbekleding.
Ook bij brand is houtbouw met fermacell® gipsvezelplaten een veilige keuze. Ze voldoen aan de classificatie ‘onbrandbaar’ volgens bouwmateriaalklasse A2 en bieden daarmee een hoge brandveiligheid en betrouwbaarheid.

Als natuurlijk bouwmateriaal draagt hout bij aan een aangenaam binnenklimaat. De vochtregulerende en warmteaccumulerende werking van fermacell® gipsvezelplaten maakt het woongenot compleet. Omdat fermacell® gipsvezelplaten uitsluitend uit natuurlijke materialen en zonder lijm worden vervaardigd, bevatten ze geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde en zijn ze bijna uitstootvrij.