Samenwerking met Bolt Energie ; 100% Belgische groene stroomleverancier

Met het oog op welzijn van de planeet en van de mens, selecteert Ecobati zorgvuldig zijn leveranciers en werkt samen met bedrijven die dezelfde ethische -en milieuwaarden delen: ecologie en duurzame ontwikkeling, circulaire en lokale economie, sociale rechtvaardigheid.

Samenwerking met Bolt Energie ; 100% Belgische groene stroomleverancier

© Bolt / Illias Teirlinck

 

Dankzij de 280 zonnepanelen op het dak van zijn hoofdzetel in Herstal, produceert Ecobati niet alleen voldoende groene stroom voor zijn eigen activiteit, maar is tevens "producent": het overschot aan productie wordt in het stroomnet geïnjecteerd en verdeeld naar andere verbruikers.

Ecobati ontdekte dit jaar het concept van Bolt Energie: "100% Belgische groene energie". Een samenwerking met deze energieleverancier lag onmiddellijk voor de hand. Ecobati levert nu energie aan 10 Belgische gezinnen!

Bolt is het allereerste energieplatform dat het Belgische stroomnet echt duurzaam wil maken. Via Bolt kunt u uw energie rechtstreeks kopen van lokale, groene opwekkers. Zo weet u exact waar uw energie vandaan komt en ook waar uw geld naartoe gaat.
« We willen energie opnieuw tastbaar maken. Het geld dat onze klanten betalen, gaat enkel naar één plek: de producenten van groene energie die, via hun lokale initiatieven, België vooruit helpen als milieuverantwoordelijk land ».

Ter gelegenheid van de samenwerking met Ecobati heeft Bolt een leuk presentatieartikel gepubliceerd dat u hier kunt lezen:
https://www.boltenergie.be/nl/onze-producenten/johan-yanic-kevin?fbclid=IwAR1639SMgXHs654d-PEBRI0wUhjTbN_SiAV9rJPwP64Q-J8xfYp6X2-UAiY

Wij bevelen u deze jonge energieleverancier met een innovatief en milieuvriendelijk concept van harte aan!

© Bolt / Illias Teirlinck