-30%

Uitzonderlijke promotie op onze Ultranature witte verven in grote potten

Bent u van plan om grote schilderwerken uit te voeren? Mis dan niet onze super aanbieding op onze Ultranture witte verven in grote potten!
Gedurende de hele maand augustus geeft Ecobati 30% korting op silicaat gevelverf (10L), leemverf (10L), dispersieverf (10L) en fluweel-verf (12L).

Let op: deze aanbieding is alleen geldig op witte verf.

Verfraai uw interieur met natuurlijke verf.

Ultranature is meer dan alleen een groen label op een doos verf. Ultranature levert waardevolle producten; de verf geeft dan ook een mooi en langdurig resultaat. Alleen hernieuwbare grondstoffen, natuurlijke recepten en een feilloze ecologische productie kunnen op lange termijn een volmaakt product garanderen.  Wat prestaties en verscheidenheid betreft, heeft Ultranature niets af te dingen op de synthetische verven.

 

1. Silicaat gevelverf – 10L
De “Ultranature" silicaatverf is een minerale verf voor buitengevels.
Het is zeer dekkend, mat en heeft een sterke hechting op minerale -en synthetische harsondergronden.
Het is waterdamp- en CO2-doorlatend en is niet-ontvlambaar. Het voorkomt de groei van schimmels en algen.

2. Leemverf – 10L
“Ultranature” leem-muurverf voor alle absorberende of minerale ondergronden in interieurs. Leemverf is bijzonder aan te bevelen voor het afdekken van leempleisters, maar ook voor OSB.
Leemverf is ademend, vrij van oplosmiddelen en reguleert de vochtigheid van de leefruimte (beter wooncomfort).
Hij is niet wasbaar, maar u kunt hem voorzichtig met water reinigen, bijvoorbeeld met een microvezeldoek.
Voordelen: geurloos, natuurlijk, zeer goede dekkracht, gebruiksklaar.

3. Dispersieverf voor muren en plafonds – 10L
“Ultranature" dispersieverf is een 99,99% natuurlijke verf van zeer hoge kwaliteit. Ze is zeer makkelijk aan te brengen en heeft een mooie matte uitstraling.
Het is geschikt voor alle nieuwe minerale ondergronden binnenshuis, alsook op oude, goed hechtende en absorberende dispersielagen.
Voordelen: antistatisch, afwasbaar (niet schrobvast), oplosmiddelvrij, geen VOS-uitstoot, zeer goede dekking, gebruiksklaar.

4. Fluweel-verf – 12L
“Ultranature" fluweel-verf is een muurverf met een hoge dekkracht en een satijnen uitstraling voor alle minerale ondergronden of goed hechtend behang.
Ademend, reukloos, oplosmiddelvrij, antistatisch, afwasbaar en schrobvast. Ze is makkelijk aan te brengen en biedt een uitstekend rendement en waterdampdoorlaatbaarheid.
Aan te brengen op Fermacell platen of gipsplaten, plafonds en zelfs papier en bakstenen.