-20%*

Promotie op de akoestische isolatie!

*Promotie geldig tot 30 november 2022.

Geluidsoverlast in een woning is vaak zeer hinderlijk en kan vele oorzaken hebben: levensgeluiden zoals de stofzuiger, geschreeuw, muziek, voetstappen of zelfs lawaai van buitenaf; bouwwerkzaamheden, verkeer, drukke straten...

Om thuis tot rust te komen en om in harmonie te leven met uw buren, is een goede geluidsisolatie essentieel.

Is dit niet het geval bij u thuis? Geen probleem! Er bestaan doeltreffende oplossingen en bovendien met natuurlijke materialen die gezond zijn voor de binnenlucht.

Deze maand november biedt Ecobati u mooie kortingen op akoestische isolatiematerialen.

  • Acoustix -15% met bonuskaart en -10% zonder kaart
    Het harde paneel Acoustix Pan-terre, gemaakt van gerecycleerd papier, wordt gebruikt in alle binnenwerken om de akoestische isolatie te verbeteren en is verkrijgbaar in 5 verschillende afwerkingen (naturel, gips, gipsvezel, hoge densiteitsgips, OSB).
  • Matgreen Acoujute -15% met bonuskaart en -10% zonder kaart
    Acoujute is een geluiddempend vilt, gemaakt van 100% geweven naaldvilt jute op membraan, verkrijgbaar in verschillende breedtes en diktes.
    Het kan worden gebruikt als onderlaag voor zwevend parket, maar ook op betonnen vloeren of op de balken onder een vloer om geluidstrillingen te absorberen.
  • Steico underfloor -15% met bonuskaart en -10% zonder kaart
    Geluidsisolatie (contactgeluid) op basis van drukvaste houtvezels voor massieve en zwevende vloeren.
    Open voor waterdampdiffusie en compatibel met vloerverwarming indien gecombineerd met een geschikte vloerbedekking. Gemakkelijk en snel te installeren.
  • Kurk -15% met bonuskaart en -10% zonder kaart
    Verkrijgbaar in harde panelen of in korrels, 100% natuurlijk en rotbestendig. Het heeft ook een uitstekende akoestische isolatie, want het dempt trillingen en isoleert tegen contactgeluid. Kurkkorrels worden voornamelijk gebruikt in horizontale constructies (vloeren, zolders).
  • Fermacork -15% met bonuskaart en -10% zonder kaart
    Bouwplaat met 4 afgeschuinde randen bestaande uit een gipsplaat (80%) en gerecycleerde cellulosevezels (20%) en uit een geëxpandeerde kurkplaat. Voor (thermische en akoestische) isolatie van buitenmuren van binnenuit met duurzame en ecologische producten.
  • Fermacell -20% met bonuskaart en -15% zonder kaart
    Fermacell gipsvezelplaten uitsluitend gemaakt van gips en gerecycleerde cellulosevezels.
    De Fermacell bouwplaat wordt tegelijkertijd gebruikt voor afwerking, brandbeveiliging en plaatsing in vochtige ruimtes. Ook geschikt voor geluidsisolerende wanden (dragend en niet-dragend).

 

Heeft u advies nodig? Geen paniek!

Geniet van de expertise van onze adviseurs gespecialiseerd in diverse vakgebieden van de bouw, renovatie en decoratie van uw huis en uw buitenruimtes.

Bezoek een van onze winkels:
www.ecobati.com/nl/ecobati-winkels

of neem contact met ons op:

per telefoon: +32 4 248 82 73 (BE) en +31 43 201 06 32 (NL)
per e-mail:  info@ecobati.be