-20%*

Promotie op onze decoratie producten

*Promotie geldig tot 31 juli 2023.

Profiteer in de maand juli van mooie kortingen op diverse interieurdecoratieproducten!

Ultranature -en Pozzo Nuovo verven, Ecosenza primers | -20% met bonuskaart  en -15% zonder de kaart

In een tijd waarin veel mensen zich bekommeren om hun levenskwaliteit en de gezondheid van hun gezin, krijgen ecologische verven steeds meer aandacht.

Natuurlijke verven zijn milieuvriendelijk in vele opzichten en zijn net zo effectief en betaalbaar als conventionele verven.

Bovendien is er dankzij de ruime keuze aan kleuren altijd voor ieder wat wils.

Ultranature: natuurlijke verven, « muren en plafonds » (matte afwerking), « fluweelachtig » (satijnen afwerking), « kleiverf » (korrelige afwerking), « silicaatverf ».

Pozzo Nuovo: gebruiksklare, 100% natuurlijke kaleiverf op basis van natuurlijke kalkpasta.

Ecosenza Classic Primer en Premium Primer: Ecosenza biedt twee verschillende primers om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een nieuwe gipsmuur, een gipsplaat, oude verflagen of oud behang wilt bedekken, onze primers maken u het werk gemakkelijker: ze zijn geschikt voor zowel particulieren als professionele schilders. Ecosenza primers zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen schadelijke chemicaliën zoals VOC's (vluchtige organische stoffen).
Door hun gezonde en ecologische formulering zijn ze een ideale keuze voor projecten die uw gezondheid en het milieu respecteren.

Erfurt vliesbehang | -20% met bonuskaart  en -15% zonder de kaart

Het Erfurt vlies- en schilderbaar behang zijn verkrijgbaar in gladde en gestructureerde versies. Ze zijn gemaakt van scheuroverbruggende cellulose- en textielvezels en zijn uitzonderlijk bestand tegen schokken, schuren en scheuren. Een ideale wandbekleding voor beschadigde of zelfs oneffen oppervlakken, omdat het alle scheuren en oneffenheden in muren kan verbergen. Ze kunnen verschillende keren worden overschilderd en indien nodig gemakkelijk worden verwijderd. Erfurt wandbekledingen bevatten uitsluitend textiel-, papier-, cellulose- en houtmeelvezels. Zij zijn volledig vrij van schadelijke stoffen en bevatten geen glasvezels, weekmakers, PVC of oplosmiddelen.

Masureel decoratief behang | -20% met bonuskaart  en -15% zonder de kaart

De Belgische fabrikant Masureel combineert kwaliteit en design, ambacht en kunst, traditie en innovatie, creativiteit en originaliteit. De aantrekkelijke prints, structuren en kleuren geven de wandbekleding een luxueus tintje.

Bij de productie ervan worden geen oplosmiddelen gebruikt en alle drukpasta's zijn op waterbasis. Formaldehyde werd volledig verbannen. Een 100% milieuverantwoorde keuze!

Behandeling voor binnenhout | -20% met bonuskaart  en -15% zonder de kaart

Hout is een materiaal dat veel gebruikt wordt in onze woningen; vloeren, trappen, werkbladen, meubelen, enz. Deze oppervlakken worden vaak zwaar belast en daarom is het belangrijk ze zorgvuldig en op natuurlijke wijze te beschermen.

Ecobati biedt een breed gamma aan ecologische -en kwalitatieve producten voor de behandeling van uw interieurhout: kleurloze en gekleurde plantaardige oliën, hardwaxoliën, vloeibare wassen, beitsen, lakken, Schellack anti-emanaties,...

Zij zullen u helpen uw houten oppervlakken en meubels te behandelen, zodat deze weer als nieuw zullen glanzen.

Stonat coatings | -20% met bonuskaart  en -15% zonder de kaart

Hoogwaardige, milieuvriendelijke en duurzame decoratieve coatings. Hun aspect kan variëren en is afhankelijk van de toepassingstechniek (met of zonder schakering, glanzend of mat). Ze kunnen worden aangebracht op stevige ondergronden in goede staat, zoals vloerbedekkingen, geverfde muren, chapes, beton, tegels, maar ook op meubelen en werkbladen.

Het Stonat-gamma bestaat uit drie soorten coatings:

  • Stonat Rock: kleicoating die voor 92% uit natuurlijke producten bestaat. Bijzonder geschikt voor de renovatie van oude tegels. Met deze coating kunt u een betoneffect creëren. Verkrijgbaar in 15 kleuren.
  • Stonat Perfect: op kalk gebaseerde coating die voor 92% uit natuurlijke producten bestaat. Bijzonder geschikt voor de renovatie van badkamers en van oude tegels. Met deze coating kunt u een waxbeton- of tadelakteffect creëren. Verkrijgbaar in 24 basiskleuren en 80 andere op aanvraag.
  • Stonat Metal is een coating op basis van metaalpoeder, vermengd met water. Zeer gewild voor het restylen van oude en beschadigde meubels en bijzonder gepast voor een originele binnenhuisinrichting. Deze coating kan worden aangebracht op vloeren, wanden en werkbladen. Verkrijgbaar in 3 verschillende metaalpoeders: ijzer, aluminium en brons.

Heeft u advies nodig? Geen paniek!

Geniet van de expertise van onze adviseurs gespecialiseerd in diverse vakgebieden van de bouw, renovatie en decoratie van uw huis en uw buitenruimtes.

Bezoek een van onze winkels:
www.ecobati.com/nl/ecobati-winkels

of neem contact met ons op:

per telefoon: +32 4 248 82 73 (BE) en +31 43 201 06 32 (NL)
per e-mail: info@ecobati.be