-20%

Transformeer uw buitenruimte met Ecobati : Duurzame terrassen tegen voordelige prijzen

Dit is het ideale moment om uw buitenruimte tot leven te brengen met onze speciale aprilpromoties. Profiteer van een korting van 20% op onze hoogwaardige terrassen: Matgreen bamboe, lariks en lime composiet*

Matgreen bamboe terras : Duurzaam en esthetisch

Kies voor een Matgreen bamboe terras voor zowel esthetiek als stevigheid. U heeft twee opties:

• Het geoliede bruine bamboe terras biedt een zowel esthetische als duurzame oplossing voor uw buitenruimtes. Gemaakt van hoogwaardige bamboe, onderscheidt dit terras zich door zijn stevigheid en weerbestendigheid. De geoliede afwerking onthult een warme bruine tint en natuurlijke nerf, wat zorgt voor een aantrekkelijk visueel aspect. De installatie is ontworpen om eenvoudig te zijn, en regelmatig onderhoud wordt aanbevolen om het uiterlijk en de duurzaamheid van het materiaal te behouden.

• Het geoliede zwarte bamboe terras kenmerkt zich door zijn moderne esthetiek en duurzaamheid. Het hoogwaardige bamboe is behandeld en geolied voor verhoogde weerstand tegen weersomstandigheden en langere levensduur. Het zwart brengt een vleugje elegantie en een eigentijdse stijl naar elke buitenruimte. De installatie is vereenvoudigd dankzij een innovatief bevestigingssysteem, en regelmatig onderhoud is noodzakelijk om zijn uiterlijk en weerstand te behouden.

Lariks terras: Rustiek en ecologisch

Onze lariks terrassen zijn synoniem met natuurlijkheid en weerstand. Larikshout biedt een rustieke esthetiek en uitzonderlijke duurzaamheid, met weinig onderhoud vereist. Zijn natuurlijke weerstand tegen insecten en schimmel maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die milieuvriendelijkheid en onderhoudsgemak willen combineren.

Lime composiet terras: Innovatie en onderhoudsgemak

Het lime composiet terras is de perfecte oplossing voor wie de uitstraling van hout wil zonder de beperkingen. Gemaakt van gerecyclede materialen, is deze optie zowel ecologisch als praktisch, en biedt duurzaamheid en onderhoudsgemak. Zijn onzichtbare bevestigingssysteem voegt een elegante toets toe aan uw buitenruimte.

Een innovatief funderingssysteem: de verstelbare Buzon-plots

Naast onze selectie van terrassen, ontdek de verstelbare plots van de Buzon-lijn, ideaal voor de installatie van uw terrassen. Deze apparaten bieden een innovatieve oplossing voor het balanceren en aanpassen van de hoogte van terrassen. De Buzon-plots staan bekend om hun gebruiksgemak en duurzaamheid. Ze zijn een kwaliteitskeuze voor elk terrasproject.

Contacteer ons of bezoek onze winkel voor meer informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of onze winkels te bezoeken om onze producten te ontdekken en te profiteren van gepersonaliseerd advies!hhjjj

Contacteer ons

*-20% met de loyaliteitskaart en -15% zonder de kaart