-20%

Juli-promotie : Geniet van -20% * op onze decoratieproducten !

Deze zomer biedt Ecobati een uitzonderlijke promotie op een selectie van interieurdecoratieproducten. Ontvang van 1 tot 31 juli 20% korting op de volgende items:

Ecologische verven

Ontdek de schilderijen Ultranature, Arte Constructo, Pozzo Nuovo en Ecosenza. Deze natuurlijke verven zijn ideaal voor een gezonde en milieuvriendelijke decoratie, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en esthetiek.

Ontdek onze ecologische schilderijen

Wandbekleding Erfurt en Masureel

Erfurt's niet-geweven behang en Masel's decoratieve wandbekleding combineren duurzaamheid en elegant design, perfect om je interieur te verfrissen:

Erfurt: Erfurt-merk niet-geweven en pijnloze papieren zijn verkrijgbaar in een soepele of gestructureerde versie, ontworpen om een ideale oplossing te bieden voor beschadigde of onregelmatige muren. Samengesteld uit cellulose en textielvezels, overbruggen deze coatings scheuren en zijn ze uitzonderlijk goed bestand tegen schokken, wrijving en tranen. Ze maskeren effectief onvolkomenheden en kunnen meerdere keren opnieuw worden geverfd. Bovendien kunnen ze indien nodig gemakkelijk worden verwijderd. Deze coatings zijn vrij van schadelijke stoffen en bevatten geen glasvezels, weekmakers, PVC of oplosmiddelen, wat een veilige en milieuvriendelijke optie voor uw interieurdecoratie garandeert.

Masureel: De Belgische fabrikant Masureel belichaamt de perfecte harmonie tussen kwaliteit en design en combineert vakmanschap en kunst, traditie en innovatie, creativiteit en originaliteit. Hun wandbekleding onderscheidt zich door aantrekkelijke prints, structuren en kleuren die elk interieur een luxe touch geven. Toegewijd aan milieuvriendelijke productie, gebruikt Masureel geen oplosmiddelen. Alle drukpasta's zijn op water gebaseerd en formaldehyde is volledig verboden. Een 100% milieuvriendelijke keuze!

Binnen houtverwerking

Bescherm en verfraai uw houten oppervlakken met onze ecologische behandelingsproducten: plantaardige oliën, wassen, vlekken en lakken.

Lees meer over onze interieur houtbehandelingen

Stonat coatings

Voeg een unieke toets toe aan je muren en meubels met decoratieve Stonat-coatings. Hier zijn enkele details over deze uitzonderlijke producten :

  • Natuurlijke samenstelling : Stonat-coatings zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals kalk en klei, wat zorgt voor een gezond en milieuvriendelijk product.
  • Gevarieerde afwerkingen : Stonat-coatings zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en creëren textuur- en diepte-effecten. Of u nu de voorkeur geeft aan een soepele of meer gestructureerde look, u vindt er een optie die bij u past.
  • Kleurenpalet : Er is een breed scala aan natuurlijke kleuren beschikbaar, variërend van zachte, neutrale tinten tot krachtigere tinten, voor alle decoratiestijlen.
  • Gemakkelijk aan te brengen : Stonat-coatings zijn ontworpen om gemakkelijk aan te brengen en zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een snelle en effectieve oplossing.
  • Duurzaamheid en sterkte : deze coatings bieden een uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid, wat zorgt voor een duurzame afwerking van uw muren en meubels.

Mis deze kans niet om je interieur te transformeren met respect voor de planeet!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten of onze promotie in juli? Ons team van experts staat tot uw beschikking om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw ecologische decoratieprojecten. Wij adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen!

 

*20% met de klantenkaart, 15% zonder kaart (geldig tot 31 juli)