Parky eiken vloeren, even gemakkelijk te plaatsen als laminaat

Heeft u al gehoord van Parky vloeren? 

Ze hebben dezelfde voordelen en applicatietechnieken als kliklaminaat, met het verschil dat de echtheid van het hout onder uw voeten voelt.

 

Dat komt omdat elke Parky plank een slijtlaag van echt eiken- of walnotenhout heeft. Net als bij massief houten vloeren is elke plank uniek, waardoor uw vloer een prachtige natuurlijke uitstraling krijgt, gecombineerd met de warmte van hout.

 

De supermatte afwerking van de planken bestaat uit acht lagen ultrabestendige en bijna onzichtbare lak, die de vloer beschermt tegen slijtage, krassen, water en stof. 

Parky gebruikt alleen beitsen op waterbasis, lijmen zonder vluchtige organische stoffen (VOS) en lakken met minimale oplosmiddelen.

Wetenschappelijke studies bewijzen dat Parky vloerbedekkingen de kwaliteit van de lucht in de ruimte verbetert. Daarom zijn ze bekroond met het A+ kwaliteitslabel.

 

De realisatie: 

Onze klanten kozen voor de Parky - Ivory Oak - Rustic Light.

Deze vloer met een eiken laag combineert op slimme wijze knoesten van verschillende grootte, zowel groot als klein, om een landelijke stijl en een rustiek comfort te creëren.

 

Onder de parketvloer plaatsten onze klanten Steico Underfloor; een geluidsisolatieplaat van houtvezels. Deze ondervloer is een krachtige geluidsisolator die contactgeluiden sterk vermindert.

 

Een prachtige klus die de ruimte een mooie totaaluitstraling geeft en onze klanten een onvergelijkbaar comfort zal garanderen.